Forespørgsel om foredrag

Få et foredrag af Præsten og Psykologen i din kirke, forening, virksomhed eller andet.

 

Du kan invitere Præsten og Psykologen til at holde foredrag i din forening, kirke, virksomhed mv.

OM JØRN OG KARIN BRAÜNER

Jørn og Karin er forfattere og har hver 18 års erfaring med rådgivning, terapi og coaching af enkeltpersoner og par. Som uddannet præst og psykolog har de i mange år primært brugt deres tid på at hjælpe mennesker med at opbygge et bedre liv. Deres styrke ligger i kombinationen af viden, menneskeforståelse og erfaring fra samtaler med mennesker, og i at de giver muligheden for at få en dybere, åndelig dimension. De har skrevet flere bøger, og deres bog “Stå stærkt i stormen” har solgt over 5.000 eksemplarer i Danmark, på Færøerne og Grønland. Hver måned har Præsten og Psykologens Facebookside kontaktflade til over 100.000 danskere, som får opmuntringer og råd til leve et stærkere liv emotionelt, kognitivt og åndeligt.

Foredragene bringer både den åndelige og psykologiske indgangsvinkel.

FÅ ET FOREDRAG

Vi kommer gerne ud og holder foredrag i din sammenhæng.

Praktiske informationer: Ved invitation afholder den inviterende vært udgifter til lokale, kaffe til gæsterne og transport og et honorar til Præsten og Psykologen. Præsten og Psykologen afholder selv udgifter til online annoncering til deres følgerskare på Facebook, da vi gerne vil give de interesserede følgere i lokalområdet mulighed for at komme. Andre praktiske informationer aftales ved henvendelse. 

Send en forespørgsel om foredrag ved at udfylde kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig og tager en fortsat dialog om det.