Forespørgsel om foredrag 2020

Få et foredrag af Præsten og Psykologen i din forening, virksomhed, kirke eller andet.

 

Præsten og Psykologen har holdt foredrag i hele Danmark. Du kan invitere dem til at holde foredrag i din forening, kirke, virksomhed mv. i 2020.

OM JØRN OG KARIN BRAÜNER

Jørn og Karin er foredragsholdere, forfattere og har hver 18 års erfaring med rådgivning, terapi og coaching af enkeltpersoner og par. Som uddannet præst og psykolog har de i mange år primært brugt deres tid på at hjælpe mennesker med at opbygge et bedre liv. Deres styrke ligger i kombinationen af viden, menneskeforståelse og erfaring fra samtaler med mennesker, og i at de giver muligheden for at få en dybere, åndelig dimension. De har skrevet flere bøger, og deres bog “Stå stærkt i stormen” har solgt over 4.000 eksemplarer i Danmark, på Færøerne og Grønland. Hver måned har Præsten og Psykologens Facebookside kontaktflade til 150.000 danskere, som får opmuntringer og råd til leve et stærkere liv emotionelt, kognitivt og åndeligt.

Foredragene bringer både den åndelige og psykologiske indgangsvinkel, men oftest har det været Jørn Braüner, der har stået for foredragene.

FÅ ET FOREDRAG

Vi kommer gerne ud og holder foredrag i din sammenhæng.  Vi har primært holdt foredrag ud fra vores bog “Stå stærkt i stormen”, men vi holder gerne foredrag om andre emner bl.a. “Friheden i det uperfekte liv” eller andet, der måtte være aktuelt i din sammenhæng. Flere steder har man med succes afholdt kursus ud fra bogen i forlængelse af foredraget. Praktiske informationer: Ved invitation afholder den inviterende vært udgifter til lokale, kaffe til gæsterne og transport og et honorar til Præsten og Psykologen. Præsten og Psykologen afholder selv udgifter til online annoncering til deres følgerskare på Facebook, da vi gerne vil give de interesserede følgere i lokalområdet mulighed for at komme. Andre praktiske informationer aftales ved henvendelse. 

Send en forespørgsel om foredrag ved at udfylde kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig og tager en fortsat dialog om det.

Billeder og respons fra tidligere foredrag

Respons på tidligere foredrag

“Jeg vil sige at dit foredrag levede fuldt ud op til mine forventninger og jeg fik rigtig meget med derfra jeg kan bruge i fremtiden.” – L.S.

– “Tak for konkrete værktøjer formidlet på en overskuelig og munter måde.” – Shamita Rix

– “Dejligt at møde dig, og tak for dit livssyn. Det vil jeg ønske flere kunne gøre brug af, så vil verden blive så meget bedre.” – D.H.

– “Tak for et inspirerende og super godt foredrag, krydret med vitser og dine egne historier og erfaringer. Det kan kun anbefales at deltage.” – Tina Fredsø

“Tusind tak for en inspirerende aften, både for foredrag men også rigtig meget i form at den hjertelige stemning der blev skabt i rummet.” – Pernille Jeppesen

“Tusind tak for et inspirerende og ærligt foredrag… dejligt med opmuntring og konkrete råd.” – Merete Bech Trelborg

“1000 tak for i går, og et meget inspirerende foredrag. Jeg fik helt sikkert en masse med derfra… Er super glad for, at så mange kom, trods du var kommet til det skønne ‘udkants’-Danmark.” – C.V.