Støtte til Nehemias-Centeret

Giv økonomisk støtte til visionen.

 

Nehemias-Centeret arbejder for at se kristne værdier blive forstærket i Danmark og Europa. Du kan være med til at støtte visionen her.

Giv støtte til Nehemias-Centeret her

OM NEHEMIAS-CENTERET

Nehemias-Centeret er opstået ud fra en drøm om at se Europa vende tilbage til Gud. Kernen i arbejdet er visionen om at forstærke kristne værdier i politiske beslutninger og synliggøre kirkernes positive betydning i samfundet. I modsætning til mange andre arbejder Nehemias-Centeret ikke nedefra-op, men starter blandt dem, der har indflydelse til at gøre en forskel. Det er derfor blandt politikere og parlamentarikere i Europa, at Nehemias-Centeret primært arbejder. I Danmark er politikere blevet inviteret politikere til kirker og har set et skiftet i den offentlige holdning mod kirkerne. Centerets første projekt er at se dette blive multipliceret i yderligere lande i Europa.

Jørn Braüner er drivkraften bag dette initiativ. Med et stort hjerte for at se øget modtagelighed over for kirkerne og kristne i samfundet har han de seneste år brugt sin tid på at hjælpe europæiske kirkeledere og organisationer med at åbne samfundets syn på kristne værdier i Europa. Hans styrke ligger i kombinationen af viden, menneskeforståelse og erfaring fra tidligere projekter. Han har blandt andet været medvirkende til opstarten af Hovedstadens Kristne Gymnasium. Derudover har han i sit personlige arbejde hver måned kontaktflade til over 100.000 danskere, som får opmuntringer og råd til leve et stærkere liv gennem Præsten og Psykologens Facebookside.

Nehemias-Centeret har brug for både bøn og økonomiske støtte. Herunder kan du læse mere om, hvad du kan støtte de økonomisk behov.

HVAD GÅR PENGENE TIL?

En drøm om at se Europa forvandlet.

Et skift i den offentlige holdning mod kirkerne.

Konferencen i juni.

Løn, aktiviteter, praktiske behov og ressourcer.

Efterfølgende opfølgning

 

Udfylde formularen herunder og bidrag med det beløb, du ønsker.

Billeder og videoer fra tidligere politikerbesøg i kirker

Respons fra politikere på tidligere kirkebesøg

“Det var super” – Politiker 1.

– “Tak for det.” – Politiker 2.

– “Dejligt at møde jer.” – Politiker 3.

– “Der var ikke nok kaffe.” – Politiker 4.