Kæmper du med lavt selvværd, angst, depression, stress eller andre personlige udfordringer? Få en samtale med udgangspunkt i dine behov.

Vi tilbyder samtale, coaching, rådgivning og terapi.

Rådgivning foregår i Hvidovre eller telefonisk eller som videosamtale.

Jørn og Karin har over 20 års erfaring med rådgivning og terapi

Som præst og psykolog har vi i mange år primært brugt vores liv og tid på at hjælpe mennesker med at bygge et bedre liv. Vores styrke ligger i kombinationen af viden, menneskeforståelse og erfaring fra samtaler med mennesker, og i at vi giver muligheden for at få en dybere, åndelig dimension med i samtalen, hvor det ønskes.

 

Karin Bräuner

 

Psykolog

 

  • Cand.psych. fra Københavns Universitet 2001
  • Medlem af Dansk Psykologforening
  • Certificeret PREP underviser

Jeg blev psykolog, fordi jeg ønsker at hjælpe mennesker til at få et bedre liv. ”Psykolog” er en beskyttet titel der kræver en 5-årig uddannelse. Dette sikrer, at de, der kommer til en psykolog ved, at de møder et menneske med stor baggrundsforståelse for de dybere problemstillinger i livet.

En anden væsentlig side ved at være psykolog er den erfaring og indsigt, man får i mødet med mennesker i livets forskellige faser. Jeg ligger vægt på at være nærværende og møde mennesker lige præcist dér, hvor de er.

Samtidig med at jeg er psykolog, har jeg en personlig tro på Gud. I det omfang det ønskes, har jeg her noget, jeg kan trække på i mødet med mennesker. I nogle situationer kan dette give en ekstra dybde.

 Jeg tilbyder individuelle samtaler til både unge og voksne samt parterapi. Jeg har erfaring med mange forskellige problematikker, blandt andet angst, depression og selvværdsproblemer samt stress og overbelastningsreaktioner.

Jeg anvender primært kognitiv adfærdsterapi, metakognitiv terapi og acceptance and commitment terapi (ACT). Jeg tilbyder også samtaler online og telefonisk.

 

Jørn Bräuner

 

Præst

 

  • Bachelorgrad i Teologi
  • Frikirkepræst i 14 år
  • 1-årig familieterapeut uddannelse ved Sjælesørgerisk Familierådgivning
  • Certificeret PREP underviser

Jeg har oplevet, at jeg kan hjælpe enkeltpersoner med at finde en vej ud af deres problemer og blive styrket i deres selvværd og tro på dem selv. Ofte får jeg inspiration, idéer og tanker, der løsner op i situationen.

Jeg ønsker samtidig at være med til at opmuntre, skabe livsglæde, styrke troen og give gode råd til hverdagslivet i det 21. århundrede ud fra Bibelen, Jesus og troen på Gud. Alt dette er et stærkt bidrag til en verden, der på mange måder er kaotisk og søger faste holdepunkter.

Evighedsperspektivet i troen er lige præcist det, der kan give livet den dybere mening.

Mange flere danskere ville få udbytte af det stærke kristne fundament, der er i vores kultur, hvis de vidste, hvordan de skulle gøre brug af det. Mit ønske med denne hjemmeside og vores facebook hjemmeside er at hjælpe mennesker til en hverdagstro, der beriger deres liv.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Når du opsøger hjælp til at komme videre, kan du have forskellige behov. Gennem vores erfaring som præst og psykolog, har vi indsigt i og forstår, hvornår der er brug for hvad i samtalen eller samtaleforløbet. Vi tilbyder derfor blandt andet:

Rådgivning

Gode råd i forskellige livssituationer

Terapi

Hjælp til at forstå hvad der ligger bag uønsket adfærd, uønskede tanker og følelser, og hvordan disse tackles

Coaching

Hjælp til at finde dig selv, dine ønsker, dine drømme og din vej fremover.

 

Individuel terapi

Det er primært Karin, der afholder de terapeutiske samtaler. Samtalerne kan foregå ved fysisk fremmøde eller afholdes som videosamtale eller som telefonsamtale.

 

Muligheden for en åndelig dimension

I den grad, du selv er interesseret i det, kan den åndelige dimension også anvendes i samtalen. Mange gange kan det forstærke både indre helbredelse og personlig vækst. Dette kan i nogle situationer gøre en markant forskel. Det kommer meget an på, hvor du er i din vandring – og det respekterer vi.

 

 

 

Priser

For enkeltpersoner koster det 900 kr. for 50 minutter (rådgivningen kan også gøres telefonisk).