Kæmper du med lavt selvværd, angst, depression eller andre personlige udfordringer? Få en samtale med udgangspunkt i dine behov.

Vi tilbyder samtale, coaching, rådgivning og terapi. Både til par og enkeltpersoner.

Rådgivning foregår i Hvidovre eller telefonisk.

Jørn og Karin har hver 18 års erfaring med rådgivning og terapi

Som præst og psykolog har vi i mange år primært brugt vores liv og tid på at hjælpe mennesker med at bygge et bedre liv. Vores styrke ligger i kombinationen af viden, menneskeforståelse og erfaring fra samtaler med mennesker, og i at vi giver muligheden for at få en dybere, åndelig dimension med i samtalen, hvor det ønskes.

Karin Bräuner
Psykolog

  • Cand.psych. fra Københavns Universitet 2001
  • Medlem af Dansk Psykologforening
  • Certificeret PREP underviser

Jeg blev psykolog, fordi jeg ønsker at hjælpe mennesker til at få et bedre liv. ”Psykolog” er en beskyttet titel der kræver en 5-årig uddannelse. Dette sikrer, at de, der kommer til en psykolog ved, at de møder et menneske med stor baggrundsforståelse for de dybere problemstillinger i livet.

En anden væsentlig side ved at være psykolog er den erfaring og indsigt, man får i mødet med mennesker i livets forskellige faser. Jeg ligger vægt på at være nærværende og møde mennesker lige præcist dér, hvor de er.

Samtidig med at jeg er psykolog, har jeg en personlig tro på Gud. I det omfang det ønskes, har jeg her noget, jeg kan trække på i mødet med mennesker. I nogle situationer kan dette give en ekstra dybde.

Jeg tilbyder individuelle samtaler, parterapi, gruppeterapi, supervision og undervisning. Derudover tilbyder jeg også parkurser.

Jeg anvender primært kognitiv adfærdsterapi, løsningsfokuseret terapi og imago parterapi.

Jørn Bräuner
Præst

  • Bachelorgrad i Teologi
  • Frikirkepræst i 14 år
  • 1-årig familieterapeut uddannelse ved Sjælesørgerisk Familierådgivning
  • Fungeret som terapeut, både for enkeltpersoner og par
  • Certificeret PREP underviser

Jeg har oplevet, at jeg kan hjælpe enkeltpersoner med at finde en vej ud af deres problemer og blive styrket i deres selvværd og tro på dem selv. Ofte får jeg inspiration, idéer og tanker, der løsner op i situationen.

Jeg har også alene eller sammen med Karin hjulpet par til at fungere bedre sammen efter terapeutiske forløb.Jeg tror, at hvis par får hjælp udefra kan de lære at tale sammen og forstå hinanden, og langt de fleste problemer kan løses.

Jeg ønsker samtidig at være med til at opmuntre, skabe livsglæde, styrke troen og give gode råd til hverdagslivet i det 21. århundrede ud fra Bibelen, Jesus og troen på Gud. Alt dette er et stærkt bidrag til en verden, der på mange måder er kaotisk og søger faste holdepunkter.

Evighedsperspektivet i troen er lige præcist det, der kan give livet den dybere mening.

Mange flere danskere ville få udbytte af det stærke kristne fundament, der er i vores kultur, hvis de vidste, hvordan de skulle gøre brug af det. Mit ønske med denne hjemmeside og vores facebook hjemmeside er at hjælpe mennesker til en hverdagstro, der beriger deres liv.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Når du opsøger hjælp til at komme videre, kan du have forskellige behov. Gennem vores erfaring som præst og psykolog, har vi indsigt i og forstår, hvornår der er brug for hvad i samtalen eller samtaleforløbet. Vi tilbyder derfor blandt andet:

Rådgivning

Gode råd i forskellige livssituationer

Terapi

Hjælp til at forstå hvad der ligger bag uønsket adfærd, uønskede tanker og følelser, og hvordan disse tackles

Coaching

Hjælp til at finde dig selv, dine ønsker, dine drømme og din vej fremover.

 

Individuel terapi og parterapi

Vi arbejder både hver for sig og sammen. Når vi arbejder sammen, er det ofte i forbindelse med parterapi. Vi har flere gange oplevet, at det kan være lettere for begge parter at gå til rådgivning, når begge køn er repræsenteret hos dem, der rådgiver. Når vi har med enkeltpersoner at gøre, er vi kun én af gangen.

 

Muligheden for en åndelig dimension

I den grad, du selv er interesseret i det, kan vi også lægge en åndelig dimension til samtalen. Vi har mange gange set, at det kan forstærke både indre helbredelse og personlig vækst. Dette kan i nogle situationer gøre en markant forskel. Men vi er meget bevidste om, at det kommer an på, hvor du er i din vandring – og det respekterer vi.

 

Priser

For enkeltpersoner koster det 800 kr. for en time (rådgivningen kan også gøres telefonisk).
For par koster det 1100 kr. for 1 ½ time.